okładka

Żywność a zdrowie i prawo

Gertig, Henryk, Duda, Grażyna

Rok wydania: cop. 2004.

Konserwacja żywności, Żywność higiena., Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie., Żywność higiena prawo Polska., Żywność Żywność aspekt zdrowotny Polska podręczniki akademickie., Przepisy o żywności Żywność jakość Polska podręczniki akademickie., Zanieczyszczenie żywności Żywność jakość prawo Polska podręczniki akademickie., Badanie żywności, Podręczniki [Typ publikacji], Podręczniki akademickie, Podręczniki [Typ publikacji]

dostępne:

1 z 1

Autor
Gertig, Henryk
Duda, Grażyna
Tytuł
Żywność a zdrowie i prawo
ISBN
83-200-3043-9
Miejsce wydania
Warszawa :
Wydawnictwo
Wydaw. Lekarskie PZWL,
Rok wydania
cop. 2004.
Numer wydania
Wyd. 2 uzup.
Objętość
339 s. :
Rozmiary
24 cm.
UKD
614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
Hasła przedmiotowe
Konserwacja żywności
Żywność higiena.
Żywność higiena prawo wspólnotowe europejskie.
Żywność higiena prawo Polska.
Żywność Żywność aspekt zdrowotny Polska podręczniki akademickie.
Przepisy o żywności Żywność jakość Polska podręczniki akademickie.
Zanieczyszczenie żywności Żywność jakość prawo Polska podręczniki akademickie.
Badanie żywności
Podręczniki [Typ publikacji]
Podręczniki akademickie
Podręczniki [Typ publikacji]
Informacje dodatkowe
Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
Pierwsze wyd. ukazało się pt. "Żywność a zdrowie".
Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy. Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
Wykazy podstawowych aktów prawnych i piśmiennictwo po rozdz. i s. 327-[331]. Indeksy.
Podręcznik dla studentów.
Podręcznik dla studentów akademii medycznych (wydziały farmacji oraz nauki o żywieniu), rolniczych i ekonomicznych.
020
%a 8320030439
080
%a 614.3(075.8):[346.7:351.77](438:4-67)(075.8)
100
%a Gertig, Henryk
245
%a Żywność a zdrowie i prawo /
250
%a Wyd. 2 uzup.
260
%a Warszawa : %b Wydaw. Lekarskie PZWL, %c cop. 2004.
300
%a 339 s. : %b rys. ;%b rys. ; %c 24 cm.
500
%a Wyd. 1 pt.: Żywność a zdrowie.
500
%a Pierwsze wyd. ukazało się pt. "Żywność a zdrowie".
504
%a Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.%a Akty prawne s. 327-331 i przy rozdz. Indeksy.
504
%a Wykazy podstawowych aktów prawnych i piśmiennictwo po rozdz. i s. 327-[331]. Indeksy.
521
%a Podręcznik dla studentów.
521
%a Podręcznik dla studentów akademii medycznych (wydziały farmacji oraz nauki o żywieniu), rolniczych i ekonomicznych.
650
%a Konserwacja żywności
650
%a Żywność %x higiena.
650
%a Żywność %x higiena%x prawo wspólnotowe europejskie.
650
%a Żywność %x higiena%x prawo %z Polska.
650
%a Żywność%a Żywność %v podręczniki akademickie. %x aspekt zdrowotny %z Polska
650
%a Przepisy o żywności%a Żywność %v podręczniki akademickie. %x jakość %z Polska
650
%a Zanieczyszczenie żywności%a Żywność %v podręczniki akademickie. %x jakość%x prawo %z Polska
650
%a Badanie żywności
650
%a Podręczniki [Typ publikacji]
655
%a Podręczniki akademickie
655
%a Podręczniki [Typ publikacji]
700
%a Duda, Grażyna
920
%a 83-200-3043-9

Dostępne egzemplarze

1.
Numer inwentarzowy: 9482
Sygnatura: 9482
Status: Do wypożyczenia

Najczęściej wypożyczane